Om oss

SE*Arextocats

Helena Karlsson med S*Weminas Pollux.


Kontakt:

troja1964@hotmail.com


Om oss

SE*Arextocats är en liten uppfödning av den aristokratiska kattrasen Cornish Rex. Vi bor på landet strax utanför Skövde, mellan Vänern och Vättern. Hos oss har det alltid funnits djur av olika slag, men nu mera är det endast katter kvar. Förutom Weminas Pollux, som är min första Cornish rex, finns också hennes son SE*Arextocats Jake Sully, samt dottern SE*Arextocats Katniss i familjen. Numera har också familjen utökats med Sullys dotter SE*Lepidus Lykke to Arextocats. 

Ibland kommer min dotters söta huskatt Bella på besök.


Min intention med Arextocats lilla uppfödning är att avla för friska, rastypiska, vackra och välmående katter som har ett bra temprament.

En önskan är också att de katter som inte har möjlighet att stanna, ska få bli adopterade som älskade familjemedlemmar. Om du är intresserad av att adoptera en katt, så börja med att skicka ett mail och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda en liten katt från Arextocats.


Bella

Denna förtjusande lilla huskatt, som min dotter fick i 18-årspresent, charmade oss alla.  Hon fostrade och tog väl hand om Polly när hon kom till oss.